مدیرعامل بنیاد علوی در مراسم اختتامیه چهاردهمین المپیاد فرش دستباف ،برنامه اصلی این نهاد انقلابی را توانمند سازی استعدادهای مادی و معنوی مردم مناطق دور افتاده کشور دانست .
به گزارش روابط عمومی بنیاد علوی ، وحید خاوه ای با قدردانی از زحمات رئیس مرکز ملی فرش برای برپایی این المپیاد، افزود: بنیاد علوی به دنبال آن است تا استعدادهای مردم مناطق دور افتاده که مورد غفلت قرار گرفته و کمتر مورد توجه بوده اند را در پروسه ای رشد داده و شکوفا کند .
وی با بیان اینکه در حال حاضر بنیاد علوی به عنوان بازوی محرومیت زدایی و مجری طرح های فرهنگی، اجتماعی و حمایتی بنیاد مستضعفان در 50 منطقه هدف کشور حضور دارد ، افزود: تمرکز اصلی بر روی کشف استعدادها و توانمند سازی محرومین با بهره گیری از همه تجربیات موفق و کارآمد ملی و بین المللی است .
مدیرعامل بنیاد علوی بر حمایت این نهاد از فعالان حوزه فرش دستباف تاکید کرد و گفت: مهمتر از فرش، افراد بافنده و کسانی که این هنر – صنعت را ایجاد کرده اند ، می باشند و بنیاد آمادگی هر گونه کمک برای استعداد یابی و توانمند سازی فعالان این حوزه را دارد.
چهاردهمین المپیاد فرش دستباف با حمایت بنیاد علوی و حضور استادان و دانش آموزان 24 استان کشور در اردوگاه امام خمینی برگزار شد .
در این دوره از المپیاد در سطح دانش آموزی با شرکت ۷۲ نفر از ۲۳ استان ” هنرستان های کار دانش ” و در سه گرایش، بافت ” ۳۲ نفر”، طراحی” ۲۴ نفر”، رنگرزی ” ۱۶ نفر ” به رقابت پرداختند.
از نکات برجسته این المپیاد می توان به شناخت استعداد های برتر، ایجاد انگیزه و تحصیل علوم و کسب مهارتهای علمی هنرجویان فرش دستباف، ارزیابی توان علمی و شناسایی افراد مستعد و نمونه در سطح استانها و کشور اشاره کرد.
در این دوره از المپیاد در سطح دانش آموزی با شرکت ۷۲ نفر از ۲۳ استان ” هنرستان های کار دانش ” و در سه گرایش، بافت ” ۳۲ نفر”، طراحی” ۲۴ نفر”، رنگرزی ” ۱۶ نفر ” به رقابت می پردازند.
//www.alavi-bonyad.com/3355/