با حمایت بنیاد علوی پروژه توسعه زنجیره ارزش گیاهان دارویی در استان کهگیلویه و بویراحمد زمینه ایجاد اشتغال و پایدارسازی برای 950 نفر را فراهم کرده است .
به گزارش مرکز روابط عمومی و رسانه بنیاد علوی؛ برای اجرای این پروژه ۲۳ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به ۳۰۰ کشاورز در قالب قرارداد در مزرعه پرداخت شد.
پروژه توسعه و افزایش سطح زیر کشت زنجیره ارزش گیاهان دارویی با هدف اشتغالزایی در ۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان های لنده، گچساران، کهگیلویه، بهمئی و چرام اجرا شد.
این پروژه با عقد قرارداد خرید تضمینی محصولات، ارائه تسهیلات قرض الحسنه، آموزش و توانمند سازی مشارکت کنندگان، نظارت بر اجرای طرح و همچنین تامین نشاء استاندارد از کشاورزان شبکه گیاهان دارویی حمایت می کند.
همچنین اعضای ستاد گیاهان دارویی استان با حمایت بنیاد علوی برای افزایش عملکرد بهتر کشاورزان از مزارع گیاهان دارویی، بازدیدهای مستمر دارند.
کشت های الگویی شامل نعنا فلفلی، آویشن، باد رنجبویه، چای ترش، رزماری، مریم گلی و گل محمدی است .
استان کهگیلویه و بویراحمد با داشتن تنوع اقلیمی سردسیری و گرمسیری بهترین زیستگاه برای پرورش و توسعه گیاهان دارویی است از این رو در ۲سال گذشته، ۳۵۰ هکتار زمین در شهرستان های گچساران، لنده، کهگیلویه، بهمئی و چرام زیر کشت گیاهان دارویی قرار گرفته که نزدیک به یک هزار شغل ایجاد کرده است.
یادآور می شود: بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ گونه گیاهی در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که از این مجموع افزون بر ۴۲۵ گونه آن دارویی است. در منطقه حفاظت شده دنا تاکنون یک هزار و ۲۵۰ گونه گیاهی شناسایی شده که حدود ۱۶.۶ درصد کل گونه های گیاهی کشور است.از مجموع گیاهان دارویی در این منطقه ۱۱۱ گونه آنها خوراکی ،۲۰۰ گونه دارویی،۸۷ گونه رنگی،۵۰ گونه درخت درختچه و میوه وحشی، ۶ گونه مان دار، ۱۲ گونه روغنی ، ۴۰ گونه صمغ دار،۸۷ گونه اسانس دار و ۲۵ گونه ادویه ای هستند.
www.alavi-bonyad.com/10033