معاون بنیاد مستضعفان در آیین افتتاح بیش از ۸۹۰۰ طرح محرومیتزدایی بنیاد در سراسر کشور، جزئیاتی از این طرحها را با ارزش بالغ بر ۷۸۸ میلیارد تومان، تشریح کرد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد علوی، وحید خاوه ای گفت : در سال ۹۹ حدود ۵۶۰ میلیارد تومان و امسال ۷۱۹ میلیارد تومان طرح محرومیت زدایی را تکمیل و به بهره رساندیم که عمده این طرحها در حوزه راه، مسکن، بهداشت و درمان، آموزش، اشتغال و تامین آب شرب بوده است.
مدیرعامل بنیاد علوی افزود: سیستان و بلوچستان، کرمان و کهگیلویه و بویراحمد دارای بیشترین طرحهای محرومیت زدایی بنیاد مستضعفان در میان تمام استانهای کشور هستند.
به گفته وی، بنیاد مستضعفان ۷ مرکز سلامت در اردبیل، ایلام، کردستان، کرمان و یزد احداث کرده و ۴۲۶ مرکز درمانی و بهداشتی نیز در مناطق محروم کشور تکمیل و تجهیز شده اند.
معاون بنیاد مستضعفان با بیان اینکه، هفته گذشته پیش ۲۶ دستگاه آمبولانس به تعدادی از مناطق اعزام شد، افزود: در این مدت ۱۸۵ کلاس درس در قالب ۴۵ مدرسه احداث شده و ۶۹۳ کلاس در قالب ۱۷۰ مدرسه توسط بنیاد مستضعفان بازسازی و تجهیز شده است./