
رئیسجمهوری اجرای طرح ملی عدالت آموزشی را بر پایه رویکرد پایین به بالا و مردممحور دانست و ویژگی اصلی این طرح را حذف بروکراسی اداری، عدم اتکا به بودجههای دولتی و جلب مشارکت مردم در کنار حمایت نهادهای خیریه و حمایتی اعلام کرد.
به گزارش مدیریت روابط عمومی و رسانه بنیاد علوی؛ مسعود پزشکیان در جلسه بررسی وضعیت پیشرفت نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی بر لزوم مشارکت مردمی در این طرح تأکید کرد.
وی افزود: نابرابری در سرانه فضاهای آموزشی برخی استانها، نتیجه غفلت و ضعف نظارت در سالهای گذشته است.
رئیس جمهوری ادامه داد: در نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی، هیچ شهر یا روستایی نباید از دید ما پنهان بماند. همچنین در احداث مدارس جدید، ایجاد فضاهای فرهنگی و ورزشی از اولویتها خواهد بود.
وی در این جلسه با حضور اعضای جامعه خیرین مدرسهساز، جانشین مدیرعامل بنیاد علوی و سایر نهادهای مرتبط برگزار شد، ضمن قدردانی از اقدامات نهادهایی مانند بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، بر حمایت دولت از فعالیتهای حوزه محرومیت زدایی از فضاهای آموزشی تأکید کرد .
به گفته رئیس جمهوری، دولت در چارچوب وظایف قانونی خود و در نقش حامی، از توسعه امور خیریه پشتیبانی خواهد کرد و برای رفع موانع و تسهیل این اقدامات، از هیچ تلاشی دریغ نمیکند.
پزشکیان با اشاره به امکان تعمیم شیوه مدیریت و اجرای این طرح به سایر بخشها تا رفع کامل محرومیت، تصریح کرد: اگر بتوانیم با صداقت، امید و اعتماد را به مردم بازگردانیم و آنها را به میدان بیاوریم، هیچ مشکل لاینحلی در کشور نخواهیم داشت.
دکتر محسن مردعلی جانشین مدیرعامل بنیاد علوی در این جلسه، رویکرد و هدف گذاری های بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در حوزه ارتقاء عدالت آموزشی را تشریح کرد.
جانشین مدیرعامل بنیاد علوی در این جلسه عنوان داشت: ارتقا عدالت آموزشی و ارتقاء سرانهیافت فضای آموزشی در مناطق محروم از جمله کار ویژه های بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی است که با جدیت دنبال خواهد شد.
در ابتدای این نشست، گزارشی از اقدامات جامعه خیرین مدرسهساز و پروژههای در دست اجرای آنها ارائه شد. همچنین وضعیت پیشرفت اجرایی نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی مورد بررسی قرار گرفت.