
بنیاد علوی مراحل نصب زمین چمن مصنوعی مینی فوتبال روستای فضل الهی بخش مرکزی شهرستان قصر قند را تکمیل کرد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد علوی؛ اعتبار اختصاص یافته برای این پروژه یک میلیارد و 200 میلیون تومان بود که از این میزان، دهیاری 500 میلیون تومان صرف زیرسازی و بنیاد علوی 700 میلیون تومان را برای نصب چمن اختصاص داد.
قابل ذکر است تاکنون در شهرستان قصر قند تعداد ۱۰ زمین چمن مصنوعی نصب و بهره برداری شده است.
در حال حاضر نیز مراحل نصب 5 زمین چمن مصنوعی در حال انجام است، همچنین چمن مصنوعی سه زمین نیز در حال ارسال و نصب می باشد.
تعداد ۷ زمین چمن مصنوعی مینی فوتبال با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 400 میلیون تومان نیز به سیستم روشنایی تجهیز شده است.
همچنین ورزشگاه فوتبال شهرستان قصرقند با اعتبار سه میلیارد و 500 میلیون تومانی به سیستم روشنایی برج نوری ۳۰ متری مجهز شده است.
تجهیز دو سالن ورزشی به امکانات ورزشی و سرمایشی با 200 میلیون تومان اعتبار و بازسازی و تعمیر سالن ورزشی شهر قصر قند با 500 میلیون تومان هزینه از دیگر اقدامات انجام شده بنیاد علوی در حوزه ورزش منطقه شهرستان قصر قند به شمار می آید.
www.alavi-bonyad.com/9426